Tuotteet

Lihahyytelö
Tällä lihaherkulla on vankka kannattajakuntansa. Porsaan lavasta valmistettu lihahyytelö on lihaisaa, maukasta ja näyttävää. Se sopii jouluun, muihin juhliin ja arkeen.

Savufile
Kun ulkofilee savustetaan kevyesti leppäsavussa, saadaan herkullista ja kaunista savufilettä. Se sopii leikkeleeksi tai kasvisten ja kastikkeen kera lautaselle. Savufelettä saa siivutettuna tai paloina, juhliin tarvittaessa suuriakin eriä.

Ylikypsä kylki
Perinteinen murea herkku valmistuu leppähaloilla lämmitetyssä savusaunassa miedolla lämmöllä ja pitkään. Ylikypsä kylki sopii leikkelepöytään mihin vuodenaikaan hyvänsä.

Ylikypsä kinkku
Vahvan makuinen kinkku sopii siivuna ruisleivälle, mutta palasta voi leikata suurempiakin siivuja syötäväksi sellaisenaan tai muiden lisukkeiden kanssa. Tämä on todellista linjoistaan huolehtivan evästä, rasvaa vain 3%.

Makkarat
Jos haluat maistaa oikean makkaran maun, tarvitset siihen Naurisahon palvin omista raaka-aineista valmistamaa lenkkiä. Krakovanmakkara ja bratwursti tarjoavat vaihtelua ja puhuvat Naurisahon palvin loistavasta osaamisen puolestaan.

Tilaustuotteet
Valmistamme myös erikoistuotteita, mm. täysin lisäaineettomia makkaroita erikoisruokavaljoa noudattaville. Valmistamme myös toiveiden mukaan maustettuja erikoismakkaroita.

 
Tiesitkö
  • Kaikki Naurisahon palvin tuotteet ovat valmistettu itse kasvatetuista ja teurastetusta lihasta.
  • Naurisahon sikalan asukit saavat kasvaakseen aitoa puhtaassa luonnossa kasvanutta perinteistä ”lähiruokaa”.
  • Teolliset lihanjalostajat osaavat nykyisin valmistaa kilon leikkelettä jopa alle 700 grammasta lihaa. Naurisahossa tarvitsemme yhteen kiloon leikkelettä 1,2 kiloa lihaa. Eihän sitä voi olla

Tuore liha ja lihajalosteet

- Savufilee
- Rosvopaisti
- Savukyljys
- Ylikypsä kinkku
- Savukasler
- Ylikypsä kylki
- Maustetut lihaleikkeet
- Maalaissyltty
- Lenkki
- Krakovan makkara
- Erikoismakkarat
- Kokonaiset villi- ja viljasiat

Ammattilaisia
Kannonkoskelta:
JuhlaSaliin Rajalan metsätila Kannonkoski