Kokosika juhlien ruokailun kohokohtana

Kokosika on enemmän kuin ruokalaji. Simon taitavasti leikkaamana se on yksi juhlien ohjelmanumeroista ja kohokohdista. Voit maistaa, miltä maistuu eri osista leikattu liha. Niskaa tai kylkeä, molemmat erottuvat edukseen!

Kokosika valmistetaan savustamalla. Hidas kypsytys savusaunassa, mieto lämpö ja leppäsavun aromi tekevät lihasta suussa sulavaa. kokosika tuodaan tilaisuuteenne tarjoiluvalmiina lämpölaatikossa, näin se on juuri parhaimmillaan tarjoilutilanteessa. Kokosika onkin suosittu ruokalaji yksityis- ja yritystilaisuuksissa. Yhdestä siasta saa einestä 150 henkilöä.

Autamme teitä tarvittaessa suunnittelemaan juhlienne menuun niin, että se muodostaa herkullisen kokonaisuuden kokosian kanssa. Toimitamme tarvittaessa lihalle sopivan kastikkeen. Kesän tapahtumia varten Simolla on myös 40 m2 teltta.

 

Pyydä tarjous:

Soita tai lähetä sähköposti hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Kerro paikka, ajankohta ja ruokailijoiden määrä. Näin varmistat, että juuri sinun
juhlissasi tarjoillaan sinä päivänä Naurisahon palvin erikoisuutta!

Voit pyytää tarjousta myös oheisen lomakkeen avulla. (Muistathan jättää myös yhteystietosi, puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen).

Viesti:

Tuore liha ja lihajalosteet

- Savufilee
- Rosvopaisti
- Savukyljys
- Ylikypsä kinkku
- Savukasler
- Ylikypsä kylki
- Maustetut lihaleikkeet
- Maalaissyltty
- Lenkki
- Krakovan makkara
- Erikoismakkarat
- Kokonaiset villi- ja viljasiat

Ammattilaisia
Kannonkoskelta:
JuhlaSaliin Rajalan metsätila Kannonkoski